App udvikling i Kolding

Søger du app udvikling i Kolding? Vi har kontor i byen og er bekendt med lokalområdet. Vi har mødelokaler og god kaffe på kanden hvis du vil kigge forbi kontoret til et møde og ellers har vi let mulighed for at besøge dig i forretning hvis du befinder dig i byen eller i nærheden.

Om Lunoware

Vi er passionerede softwareudviklere der tilbyder skræddersyede software-løsninger til mange formål og i forskellige størrelser. Vi er specialiseret i at udvikle apps og kan eksekvere dit projekt fra idé til produkt.

Skal du bruge en app?

Det er ikke sikkert at du har behov for at få udviklet en app, nogle gange vil fx.en webapplikation være nok, de er betydeligt billigere at udvikle. Dette kan vi også være hjælpe med.

Kontakt os

Skal du have udviklet en app eller har brug for rådgivning i forhold til dette, så kan du kontakte os ved at ringe på 20 43 12 37 eller send en mail til info@lunoware.com

Platforme

Vi udvikler native apps til iOS Android og Windows Phone. Vi  er i stand til at udvikle med mange forskellige værktøjer hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige typer opgaver.

Apple

iOS

Android

Android

Windows Phone

Windows Phone