Arduino

Hvad er Arduino?

Open-source elektronik prototype platform som giver mulighed for at udvikle interaktive elektroniske objekter. Arduino kan læse inputs fra lys-sensorer, knapper eller enda twitter beskeder og generere outputs til at styre en motor, få en LED-diode til at lyse eller offentliggøre noget online. Den styres ved at uploade nogle instruktioner til en microcontrolleren på brættet.

Hvad kan du bruge det bruges til?

Arduino gør det muligt at integrere en softwareløsning med noget skræddersyet hardware der kan løse præcist det problem der skal løses. Vi kan skabe løsninger som går ud over software løsninger, der kan køres på enheder der er begrænset til specifikke formål, med Arduino kan vi udvikle vores eget hardware der er skræddersyet til lige netop din løsning.

Skal du bruge en specialbygget hardware løsning i forbindelse med en app, så er der mulighed for at vi kan udvikle dette fra bunden ved hjælp af Arduino og nogle elektroniske komponenter. Det kunne for eksempel være en RFID-læser som skal integreres med en registrerings-app.